www.fauxmaceuticals.com

Extra Sterke Placebo® was jarenlang het vlaggenschip van Fauxmaceuticals® Internationale.1 Dit Australische bedrijf, geleid door zijn belangrijkste wetenschappelijk onderzoeker dr Helmut Besser-Wisser, ontwikkelde het middel in 1992. Dit innovatieve middel werd een groot succes en dr Besser-Wisser verfijnde en verbeterde het middel, hetgeen in 1998 leidde tot de ontdekking van Verbeterde Extra Sterke Placebo® en daarna van Nieuwe Verbeterde Extra Sterke Placebo®. Het product wordt geleverd in een flesje van 115 ml met kinderslot, een humeurig geschreven patiëntenbijsluiter gebaseerd op peer-reviewedinformatie uit medische en psypologische tijdschriften. Het bijgeleverde pakketje lollies van 40 g is gratis en bedoeld als ’beginnerskit’ en bevat gekleurde chocoladedruppels die zijn gemaakt en verpakt in Australië. De consument betaalt alleen de verpakking!
De producten van Fauxmaceuticals® Internationale komen tot stand na uitvoerig onderzoek op het allerhoogste niveau.2 Omdat alleen gebruik wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit peer-reviewedonderzoek, garandeert de staf van Fauxmaceuticals® Internationale een zorgvuldige productkeuze om hiermee aan de wensen van de consumenten tegemoet te komen. Tegenwoordig is Fauxmaceuticals® Internationale een wereldwijd bedrijf over de hele wereld waarvan het productiecentrum is gelegen in het zonnige West-Australië, dat is gesitueerd in het westelijke deel van Australië.
Ten slotte is zeer recent bekend geworden dat Fauxmaceuticals® met Nieuwe Verbeterde Extra Sterke Placebo® is doorgedrongen tot de finale van de prijsuitreiking 2007 van het Meest innovatieve nieuwe product of dienst in Australië. Deze nominatie is met de nodige bescheidenheid in ontvangst genomen door de oprichter doctor Besser-Wisser.1. www.fauxmaceuticals.com.
2. Besser-Wisser DH. Testing the effectiveness of improved placebo formulations: alternatives to traditional placebo-based therapies. J Tautology 2003; 6: 77-80.