Personele veranderingen

Hein Janssens, hoofdredacteur van het Ge-Bu heeft per 1 maart jl  afscheid van het Ge-Bu genomen. Aanleiding voor Hein is de reorganisatie van het redactieteam (RT), waarbij het bestuur van Stichting Geneesmiddelenbulletin heeft besloten tot wijziging van taken en tot een nieuwe personele invulling. Het bestuur heeft met deze nieuwe plannen de intentie de inhoudelijke kwaliteit van het Ge-Bu te continueren dan wel te optimaliseren. Hein heeft zich gedurende vele jaren, eerst als lid van de redactiecommissie en de laatste twee jaar als hoofdredacteur, ingezet om die kwaliteit mede vorm te geven. Het bestuur is Hein daarvoor zeer erkentelijk. Tevens zal Sanne van der Heijden eind maart afscheid nemen na twee jaar werkzaam te zijn geweest als redacteur, waarvoor Ge-Bu haar dankt.

Totdat de nieuwe hoofdredacteur is benoemd, zal de groep van redacteuren er als volgt uitzien: Frans Helmerhorst (interim hoofdredacteur), Marielle Nieuwhof, Leo Stolk, Sander van den Bogert en Thiemo Veneman (zie https://www.ge-bu.nl/over-gebu/redactieteam).

Afscheid van de 

Het bestuur is iedereen die afscheid neemt veel dank verschuldigd.

Ge-Bu begroet de nieuwe WAR-leden, huisarts mw. drs Ariëtte Sanders-van Lennep uit Leersum, internist-hemato-oncoloog mw. dr Bea Tanis uit Capelle a/d IJssel, psychiater mw. dr Mascha Ten Doesschate uit Groningen, psychiater dhr. dr Rob Kok uit Den Haag en de huisarts dhr. dr Peter Grootenhuis uit Hoorn.

Bestuur