Gebu op naar 2018

Beste lezer,

Dit is de tweede van de vier laatste papieren edities van het Geneesmiddelenbulletin  die gratis verspreid worden via Medisch Contact en het Pharmaceutisch Weekblad.
De digitale vernieuwing in 2018 gaat het mogelijk maken om nieuwe artikelen op onze website op meer manieren te presenteren en te lezen. De structuur wordt zichtbaar, een uitgekiende navigatie helpt te vinden wat u zoekt.  Kort en snel voor de essentie, of uitgebreid voor achtergronden en diepgang.

Het blijft mogelijk een betaald abonnement  te nemen op een papieren editie. Deze papieren editie gaat er echter op termijn anders uitzien dan de nummers zoals we ze al 51 jaar uitbrengen. Alleen de verkorte versie van de artikelen wordt dan nog op papier uitgebracht.  Aangezien de website mogelijkheden biedt die niet op papier te realiseren zijn, kunt u de verdieping via het artikel op de website vinden.  Maandelijks verschijnt er een papieren en digitale Nieuwsbrief met een overzicht van de in de afgelopen maand gepubliceerde artikelen.


In de Nieuwsbrief vindt u ook een link naar een pdf van de papieren editie om deze te downloaden en te printen. Het volledige digitale archief blijft toegankelijk via de website. U meldt zich aan voor de Nieuwsbrief via www.geneesmiddelenbulletin.nl.